Arrangementen

Uw gelegenheid, groot of klein, wordt succesvol als alles klopt. De locatie die u kiest draagt bij aan sfeer en de kwaliteit die u voor ogen heeft. Privé of zakelijk.


Bistro Zuid is uitermate geschikt voor diverse soorten gelegeheden en evenementen. Geen gedoe in 'achteraf-zaaltjes', maar in de sfeervolle omgeving van de bistro. En niet geheel onbelangrijk: u kunt bij ons gratis parkeren.


Kijk verder op deze pagina voor de vele en flexibele mogelijkheden.

Bel of mail ons als u de mogelijkheden wilt bespreken.

Bedrijfsborrel

Iets te vieren met het bedrijf? Een gezellige vrijdagmiddag borrel met hapjes? Bistro Zuid is de uitgelezen plek om relaxed te borrelen met collega's. En parkeren doet u gratis voor de deur.

Vergaderen

Vergaderen in een besloten setting. Verzorgd volgens uw wensen. Gekoppeld aan een lunch of een diner? Wij verzorgen het graag voor u.

Private dining

Sfeervol dineren, privé, met uw eigen gasten. Zakelijk of met familie. Dat kan bij de bistro. Laat ons uw private dining organiseren.

High tea

Genieten van een high tea? Met hoeveel gasten wilt u komen? Wij zorgen dat de thee, scones, sandwiches en ander lekkers gereed staan. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten.

BBQ arrangement

BBQ blijft magisch. Het lijkt zo simpel maar het vergt vakmanschap en goede producten. U gaat BBQ-en bij de bistro met een professional. Als u wilt geeft hij ook nog een paar tips voor thuis.
Vanaf 15 personen

Besloten feest

Sommige feesten verdienen het om extra goed gevierd te worden. Doe dat dan in de sfeervolle en besloten omgeving van de bistro. Viert u het feest, zorgen wij voor de sfeer, het eten en de dranken.